Prezantimi

Prezantimi

P.T. (Prishtina Teknologji) është një kompani me qendër në Prishtinë e krijuar në vitin 2008.
Objekti i saj kryesor është distribucioni i paisjeve dhe aksesorëve të trajtimit të ajrit (ventilim – nxemje – kondicionim)
P.T. operon drejtë për së drejti me prodhues lider të Europës dhe më gjerë duke bërë të mundur cilësi të garantuar dhe çmime të pakonkurueshme.
Kompania ka një stok të mjaftueshëm për t’iu përgjigjur kërkesave të tregut në mënyrë të menjëhershme dhe po ashtu infrastrukturën e nevojshme për të realizuar porosi të veçanta në kohë sa më të shpejtë.
Në stafin e kompanisë bëjnë pjesë inxhinierë me përvojë të cilët janë të gatshëm të ofrojnë konsulencën e tyre ndaj çdo kërkese të klientëve.

Tek ne do te gjeni:

  • Paisje me cilësi të çertifikuar
  • Çmime të negociushme
  • Ndershmëri dhe korrektesë maksimale ndaj klientit.