Prezantim

Prezantim

DS BRANDS u krijua në vitin 2009 si departament tregetar për të përcjellë në tregun shqiptar, materiale rifinitura të importuara nga kompanitë më të mira në rajon dhe më gjerë.

Grupet kryesore të produkteve me të cilat përfaqësohet DS BRANDS janë:

  • Bojra dhe llaqe
  • Materiale abrazive
  • Produkte aerosol
  • Silikone dhe shkumë PU
  • Materiale hidroizoluese
  • Masking tape (tenie apo traka)
  • Vegla pune (kryesisht rrula dhe furça)

Përparësitë tona në treg janë:

  • Korrektesa në bashkëpunimin tregtar
  • Shërbimi në derë të klientit
  • Çmime konkurruese