Bojra Neon

Prodhim dhe shperndarje te artikujve te ndertimit - bojera, llaqe, ngjitesa etj.

lexo më tepër

Neon Kosova

N.T.Sh. “NEON” është një shoqëri tregtare që operon që nga viti 2005 në tregun kosovar, në fushën e tregtimit dhe

lexo më tepër

Prishtina Teknologji

E krijuar ne Prishtine dhe e specializuar ne distribucionin e paisjeve te ajrit - ventilim, ngrohje dhe kondicionim.

lexo më tepër

RIKIRO

I pari dhe i vetmi supermarket shqiptar me artikuj per femije, libra, dhurata, artikuj sezonale etj.

lexo më tepër

Vera ime

E specializuar ne shitjen dhe tregtimin e veres spanjolle, që nga viti 2004

lexo më tepër